Чохол підтвердив зміни в дизайні нового iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На корпусі нового iPad Pro дійсно може з’явитися додатковий коннектор для підключення зовнішніх аксесуарів, як і прогнозував інсайдер OnLeaks. На це вказує фотографія чохла для майбутнього планшета, що має характерний виріз в нижній частині задньої панелі.

Безумовно, немає ніяких гарантій, що чохол, зображений на знімку, є справжнім і був спроектований спеціально для iPad Pro. Втім, як показує практика, нерідко Apple надає виробникам аксесуарів креслення майбутніх продуктів, дозволяючи їм підготуватися до релізу.

Додатковий коннектор

На знімку чітко видно, що чохол має не один, а два вирізи для конекторів. Один – на задній панелі, тоді як інший – збоку. Цей факт побічно спростовує чутки про можливу передислокацію Smart Connector, який, ймовірно, як і раніше залишиться на правій бічній грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPad з Face ID

Можливо, на задній панелі iPad Pro з’явиться якийсь додатковий інтерфейс. За даними Mac Otakara, він дозволить переорієнтувати планшет на використання в портретній, а не альбомної орієнтації, як звикла більшість користувачів. Це необхідно для правильної роботи Face ID, яка провадить ідентифікацію тільки у вертикальному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОappleinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.