Categories: Ґаджети

Xiaomi представила новий ноутбук з повнорозмірною клавіатурою

Share

23 серпня 2018 року, китайська корпорація Xiaomi порадувала весь світ новим гаджетом, а саме – ноутбуком з повнорозмірною клавіатурою. Новинка була анонсована в Китаї, а вже зовсім скоро вона стане доступна для покупки всім бажаючим. Виріб називається Xiaomi Mi Notebook, володіючи великим IPS-екраном, процесором Intel восьмого покоління, а також окремою дискретною графікою, що забезпечує хорошу продуктивність для вирішення завдань середньої складності.

Анонсований сьогодні ноутбук під назвою Xiaomi Mi Notebook оснащений 15,6-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 пікселів), процесором Intel Core i5 або Core i7, 4/8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ флеш-пам’яті SSD і 1 ТБ вільного простору на жорсткому диску HDD, графікою NVIDIA GeForce MX110 з 2 ГБ відеопам’яті, двома роз’ємами USB 3.0, одним USB 2.0, HDMI і Ethernet, а також повноцінним 3,5 мм роз’ємом для підключення навушників.

Не обійшлося в цьому ноутбуці і без звичного слота, що дозволяє встановити карту пам’яті SD, які сьогодні зустрічаються у фотоапаратах та інших електронних пристроях, що дозволяють створювати контент. Ціна на новинку починається в $ 582 за базову модель, яка має процесор Intel Core i5, 4 ГБ оперативної, 128 ГБ флеш-пам’яті і 1 ТБ на HDD. Модель з чіпом Core i7 з 8 ГБ оперативної пам’яті коштує значно більше – $ 727.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На вибір покупців є два забарвлення – чорне і біле. Однією з головних особливостей Xiaomi Mi Notebook стала повнорозмірна клавіатура, у якої є повноцінний цифровий блок. Втім, заради цього інженерам довелося зменшити відстань між клавішами, тому зручність набору тексту без помилок знаходиться під великим питанням. Новинка стане доступна для покупки на території Китаю вже 28 серпня 2018 року. Її продажі в Європі, Україні та інших регіонах світу, швидше за все, почнуться восени нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024