Apple розкрила подальші плани з розвитку Apple Watch

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple працює над створенням виділеного чіпа для обробки даних, одержуваних датчиками стеження за організмом користувача. Про це йдеться в описі вакансії інженера-проектувальника, яка з’явилася у відповідному розділі офіційного сайту компанії.

У Apple є команда, яка зайнята вивченням нового типу процесорів, що забезпечують обробку інформації про стан здоров’я, одержувану датчиками спеціалізованих пристроїв, – йдеться в описі вакансії. – Ці процесори підвищать ефективність роботи обладнання і рівень конфіденційності даних користувача.

Реклама

Процесор Apple Watch

Очевидно, в даному випадку, мова йде про плати SiP (system-in-package) нового покоління, які складають апаратну основу Apple Watch. Вони включають в себе всі необхідні компоненти, в тому числі центральний процесор, контролери і набір датчиків, що забезпечують роботу окремих функцій годин.

Вимірювання тиск за допомогою Apple Watch

Новий чіпсет для обробки даних про здоров’я дозволить Apple суттєво розширити спектр функціональних можливостей фірмових смарт-годин, оснастивши їх додатковими датчиками стеження за організмом. Наприклад, довгоочікуваним тонометром або глюкометром неінвазивного типу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоappleinsider.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ