Нові круті навушники Xiaomi Sports Bluetooth Headset Youth Edition за 15$

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi продовжує радувати своїх шанувальників новими продуктами. Раніше компанія представила бездротові навушники спрямовані на спорт Mi Sport Bluetooth Headset. Тепер Xiaomi вирішила представити навушники, але доступніші і трохи простіші. Навушники Mi Sport Bluetooth Headset отримали приставку Youth Edition.

Навушники піддалися модернізації та отримали внутрішні петлі замість дужок які чіплялися за вухо для надійного кріплення. Навушники стали ще легшими ніж попередники і вага становить 13,5 г. Bluetooth модуль версії 4.1 дозволяє не втрачати зв’язок з джерелом звуку до 10 метрів. А батарея вбудована в блок управління обсягом 120мАч дозволяє прослуховувати музику протягом 11 годин.



У блоці управління крім кнопок управління і батареї знаходиться мікрофон який дозволяє як розмовляти з співрозмовником так і спілкуватися з розумним помічником. Ще Mi Sport Bluetooth Headse Youth Edition захищений від вологи за стандартом IPX4, який дозволить вам не думати що з навушниками під час заняття спортом щось трапиться через піт.

Навушники на даний момент доступні в двох кольорах білий і чорний, потім може і з’являться інші забарвлення. У Китаї навушники можна придбати приблизно за 15 $

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.