Categories: Ґаджети

Windows 10 отримала приголомшливу функцію, яка стане в нагоді всім

Share

Хоч з моменту релізу операційної системи Windows 10 вже і пройшло три роки, однак Microsoft як і раніше активно працює над її покращенням, роблячи все можливе для того, щоб користувачі залишилися задоволені. 1 серпня 2018 року, розробники випустили нову збірку десятого «віндовса», яка вже доступна всім бажаючим в рамках програми Windows Insider. Вона містить в собі вкрай корисну функцію, яка гарантовано стане в нагоді всім.

Лічені години тому выдбувся реліз збірки Windows 10 з номером 17728, в яку Microsoft додала свій новий програмний утиліт, а саме – Your Phone. Вона дозволяє отримати доступ до файлів, що зберігаються в пам’яті смартфона на базі операційної системи Android. Їх можна використовувати, наприклад, для використання в презентації, або ж надсилання електронною поштою. Нововведення реалізовано на рівні системи без використання стороннього ПЗ.

Головна суть ПО під назвою Your Phone в тому, що з його допомогою можна отримати доступ до файлів, які зберігаються на Android-смартфоні. Для цього достатньо лише видати програмі дозвіл, а все інше вона зробить сама. Користувач Windows 10 буде бачити всі файли з мобільного пристрою так, немов вони знаходяться на флешці. Всі фотографії, відеоролики, музичні треки та інші файли доступні для використання всередині «віндовса» без обмежень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У майбутньому Microsoft обіцяє додати в Your Phone підтримку iPhone, щоб з смартфонів «яблучної» корпорації також було можливо «витягувати» будь-які пам’яті, однак, швидше за все, далеко не всі, тому як операційна система iOS містить багато обмежень на цей рахунок. В даний час фірмового ПО для Windows 10 підтримує всі смартфони та планшети, які працюють на базі Android 7.0 Nougat і новіших версіях «зеленого робота».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024