Categories: Ґаджети

Мільйони людей не дочекаються Sony PlayStation 5 по неймовірній причині

Share
Час читання: 2 хв.

Як стало відомо від ряду профільних джерел, компанія Microsoft активно працює над двома консолями Xbox, однак з яких стане повноцінною альтернативою PS5 за частиною обчислювальної потужності, а друга буде володіти вкрай бідним технічним оснащенням, але при цьому цінником на рівні $ 100. Саме через недорогі американські консолі успіх Sony PlayStation 5 і опиниться під великим питанням.

Поява PS5 в продажу очікується лише в кінці 2020 року, принаймні в Європі. Компанія Microsoft планує запустити нові ігрові приставки Xbox в продаж вже через рік, а можливо навіть раніше, тобто в першій половині 2019 року. Оскільки одна з новинок буде коштувати $ 100, а націлена вона буде на хмарний геймінг, то мільйони фанатів Sony просто не дочекаються PlayStation 5. Пов’язано це з тим, що коли дана приставка надійде в продаж, коштувати вона буде в 5 – 8 разів більше.

Так, для використання Xbox Online (можливе назва) буде потрібний швидкий інтернет-канал і постійна платна підписка за якусь суму грошей, однак в перспективі такий гаджети набагато кращий Sony PlayStation 5, тому як геймерам не доведеться оновлювати її кожні кілька років в надії отримати щось краще. Графіка буде постійно поліпшуватися за рахунок модернізації серверів компанії Microsoft.

Ось і виходить, що успіху Sony PlayStation 5 може перешкодити недорога консоль Xbox для хмарного геймінга, поява якої в продажу намічено на 2019 року. Вона виявиться не тільки цікавіша з точки зору доцільності покупки, але ще і набагато дешевша. Крім того, купити її можна буде раніше, в результаті чого багато покупців гарантовано стануть її власниками незабаром після появи на полицях магазинів.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Стаття ні про що. Консоль купують не заради ціни, а заради ігор, в які на цій консолі можна грати. І зараз XBox One X крашій ща PS 4 Pro, але чомусь всі не ломонулись купувати XBox тому що всі кращі ігри виключно на PS 4.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024