Categories: Ґаджети

Реальний «вбивця» спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 отримав дату анонса

Share

На початку червня 2018 року на території Китай почалися продажі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3, який став одним з кращих на ринку гаджетів для відстеження фізичної активності. Проте, лідером йому ще бути недовго, тому як вже зовсім скоро пройде офіційна презентація від іншого китайського бренду, в ході якої представлять новинку в особі Huawei TalkBand B5. Цей гаджет набагато кращий за свого конкурента абсолютно у всьому, але, швидше за все, коштуватиме він буде більше.

Відомо, що спортивний браслет Huawei TalkBand B5 володіє великим екраном, причому кольоровим і має підтримку сенсорного управління. Сьогодні, 10 липня 2018 року, компанія-виробник цього гаджета виклала в соціальну мережу Weibo тізерного зображення, на якому вказана дата презентації цього наручного гаджета. Вдалося з’ясувати, що новинку покажуть публіці 18 липня 2018 року в ході окремої презентації, в рамках якої відбудеться анонс телефону Nova 3.

Однією з головних особливостей Huawei TalkBand B5 стане можливість швидко витягти його з ремінця і вставити в вухо, щоб використовувати в якості Bluetooth-гарнітури. Це може бути зручно, наприклад, водіям будь-якого транспорту, або ж під час поїздок на велосипеді або чим-небудь ще. Відомо, що в цього «вбивці» Xiaomi Mi Band 3 виявиться вбудований голосовий помічник, який дозволить значно розширити функціональні можливості спортивного браслета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не обійдеться і без інших цікавих опцій, в тому числі захисту від води і пилу за стандартом IP68, завдяки якій з трекером можна буде спокійною плавати в басейні і приймати душ. Виробник обіцяє просунутий менеджер сну, завдяки якому користувачі зможуть використовувати режими денного і нічного сну, що для дуже багатьох може виявитися актуально. Також заявляється постійне відстежування частоти серцевого ритму.

Вся правда стане відома 18 липня, коли і трапиться анонс Huawei TalkBand B5. Успіх цього фітнес-браслета безпосередньо залежить від його ціни. Якщо за цей наручний гаджет попросять занадто багато, то він не зможе стати популярним, а якщо адекватну суму грошей, то він ризикує стати «вбивцею» вкрай популярного Xiaomi Mi Band 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024