Нові планшети на Windows 10 здивують весь світ своєю продуктивністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо  25 червня 2018 року, від видання WinFuture, компанії Microsoft і Qualcomm уклали угоду, в рамках якої перша вкладає гроші, а друга створює процесор Snapdragon 1000, який виявиться призначений виключно для пристроїв на базі операційної системи Windows 10. Його переваги в тому, що він дозволяє встановити до 16 ГБ оперативної і до 512 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також забезпечити роботу порту Ethernet на швидкості 1 Гбіт / с.

Що стосується самого чіпа Snapdragon 100, то він отримає розміри 20 х 15 мм, а складатися буде з восьми обчислювальних ядер Cortex-A76 з тактовою частотою до 3 ГГц. Основою послужить 7-нм техпроцес, тобто новітній. Цей процесор створюється компанією Qualcomm спеціально на замовлення Microsoft, а зустріти його можна буде в нових планшетах на базі Windows 10, завдяки чому вони зможуть запросто потрясти весь світ своєю продуктивністю і широкими можливостями, за рахунок комп’ютерної операційної системи.

За попередніми даними, презентація процесора Snapdragon 1000 відбудеться в найближчі півроку, а перші пристрої на його базі повинні надійти на полиці магазинів в першій половині 2019 року. За рахунок співпраці компанії Qualcomm і Microsoft сподіваються похитнути позиції Intel і Apple. Перша з яких створює не найкращі для портативних пристроїв процесори, а друга зараз, по суті, є монополістом на ринку сучасних планшетів через відсутність гідних конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.