Categories: Ґаджети

Xiaomi оголосила дату презентації планшета Mi Pad 4

Share

Сьогодні, 20 червня 2018 року, даний виробник оголосив дату презентації планшетного комп’ютера Xiaomi Mi Pad 4, який отримав потужне технічне оснащення, якого вистачить для вирішення всіх повсякденних завдань, а також цілком собі доступний цінник, завдяки якому дозволити собі покупку даного гаджета зможуть всі бажаючі , бо коштувати він буде менше $ 350.

Лічені хвилини тому стало достовірно відомо про дату презентації цього планшета, а все завдяки тому, що Xiaomi виклала в китайську соцмережу Weibo тизерний постер, який проливає світло на те, коли трапиться цей захід. За офіційними даними від виробника, даний електронний гаджет покажуть публіці вже зовсім скоро – 25 червень 2018 року, тобто на наступному тижні. Чекати залишилося зовсім недовго.

Відомо, що Xiaomi Mi Pad 4 зможе похвалитися 7,9-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD + (2160 на 1080 пікселів), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, металевим корпусом для додання усіма мобільного пристрою міцності, а також слотом для карт пам’яті microSD (до 256 ГБ). Крім того, новинка повинна отримати 13 Мп основну, імовірно подвійну, камеру, а також 5 Мп датчик на лицьовій частині для Селфі і відеозв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на планшетний комп’ютер буде встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo з підтримкою опції Project Treble, але у вигляді фірмової китайської прошивки MIUI 10. Ємність акумулятора планшета становить 6000 мАг, а ще він повинен отримати підтримку швидкої зарядки за технологією Quick Charge 3.0 . У теорії, вона дозволить заряджати акумулятор трохи менше ніж за дві години, тобто досить швидко. Презентація цього планшета пройде в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024