Представлений Xiaomi Mi WiFi Router 4Q: яскравий маршрутизатор за $ 15

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi слідом за Mi WiFi Router 4 випустила більш доступну версію Mi WiFi Router 4Q в незвичайному для маршрутизаторів компанії блакитному кольорі.

Реклама

Xiaomi Mi Router 4Q побудований на базі процесора Qualcomm QCA9561 з тактовою частотою 775 МГц, оснащений 64 МБ оперативної і 16 МБ вбудованої пам’яті. Роутер з трьома антенами (5 дБі) працює в діапазоні 2.4 ГГц (802.11b / g / n), а завдяки технології MIMO 3×3 швидкість передачі даних досягає 450 Мбіт / с.

Як і у старшої моделі, на верхній панелі є кнопка MiNET для підключення пристроїв «розумного» будинку в один дотик. Є два LAN-порти і один WAN, все на 100 Мбіт / с. USB-роз’єму немає. Для налаштування маршрутизатора використовується мобільний додаток.

У Китаї Xiaomi Mi WiFi Router 4Q можна замовити всього за 99 юанів, що становить близько $ 15.3 за поточним курсом. Під час літнього розпродажу ціна і зовсім опустилася нижче $ 14, але ця пропозиція тимчасова.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоXiaomi

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: