Sony PlayStation 5 на зображеннях і відео виглядає дуже вражаюче

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про ігрову приставку Sony PlayStation 5 ходять ось уже як майже півроку, проте майбутню новинку ще жодного разу не показали на зображеннях або фотографіях, тобто зараз весь світ не має навіть найменшого уявлення про те, як буде виглядати майбутня новинка. Виправити цю ситуацію вирішив французький дизайнер Джозеф Дюмарі, який виклав в мережу знімки майбутньої новинки, за якими стає зрозуміло, що виглядає майбутня новинка дуже вражаюче. Також він поділився деякими подробицями про її особливості та доповнив все це відеороликом.

Як можна легко помітити, новинка в особі Sony PlayStation 5 володіє більш компактними габаритами в порівнянні з моделлю PS4, але це стосується лише ширини і довжини, тоді як товщина стала відчутно більшою. Через це пристрій буде простіше розмістити на робочому столі, але ось в деякі місця вона може не влізти через що збільшилася товщина. На думку дизайнера, пристрій виявиться позбавлене будь-якого приводу, тому як весь контент для неї буде продаватися в електронному вигляді.

Підключити пристрій до телевізора можна буде не тільки провідним шляхом, а й через технологію Air HDMI, яка передбачає безпровідну передачу картинки на інший пристрій. Розміщувати Sony PlayStation 5 можна буде горизонтально і вертикально, однак в останньому випадку буде потрібно спеціальна підставка. Сильні нововведення чекають і геймпад DualShock 5. Він отримає не тільки іншу форму, завдяки якій його буде зручніше тримати в руці, але ще і невеликий екран, здатний відображати різну інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На екран ігрового контролера будуть надходити повідомлення, а прямо в нього виявиться вбудований сканер відбитків пальців, завдяки якому гравці зможуть підтверджувати покупки ігор або іншого контенту через магазин PlayStation Store. Заряджати DualShock 5 можна тільки бездротовим шляхом, а підключити його до приставки по дроту виявиться неможливо.

Як можна легко помітити, ігрова приставка PS5 дійсно виглядає дуже вражаюче, а на тлі моделі PlayStation 4 вона відчувається свіжо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.