Categories: Ґаджети

Samsung Galaxy Tab S4 – перший в історії планшет з революційною особливістю

Share
Час читання: 2 хв.

Попит на планшетні комп’ютери поступово падає щороку, в результаті чого багато виробників і зовсім відмовилися від їх подальшого виробництва. Зараз, по суті, на ринку є лише кілька брендів, які випускають такі пристрої. Однією з новинок, яка в недалекому майбутньому надійде в продаж, стане планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab S4. Сьогодні вдалося з’ясувати, що цей апарат одержить революційну особливість.

Як пише ресурс SamMobile, новий планшет в особі Samsung Galaxy Tab S4 стане першим пристроєм в своєму класі, що володіє сканером райдужної оболонки ока, який ще давно з’явився в фірмових телефонах топового рівня. Вся ця зв’язка буде доповнена програмним сканером особи Face Unlock, завдяки чому, по суті, власники майбутньої новинки отримають повноцінний сканер особи, основний упор в якому буде робитися на очі людини.

Новинка в особі Galaxy Tab S4 стане першим в світі планшетом для споживчого ринку, який зможе запропонувати таку особливість. Вперше сканер райдужної оболонки ока з’явився в моделі Galaxy Tab Iris, але вона була випущена в 2016 році, а призначалася лише для корпоративного ринку. Крім того, за даними джерела, для нового планшета Samsung випустить спеціальну док-станцію, завдяки якій його можна буде підключити до монітора, тим самим використовуючи в якості заміни офісного комп’ютера.

Повідомляється, що новинка отримає 10,5-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів (QHD +), 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц, графіку Adreno 540, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’єм USB Type-C, а також динаміки від компанії AKG, які забезпечать об’ємний двоканальний звук. Корпус пристрою, швидше за все, виявиться виконаний зі скла, а прямо «з коробки» на нього буде встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo (пора б уже).

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024

    iPhone 16 Pro Max лідирує у тесті на час роботи батареї

    iPhone 16 Pro Max продемонстрував найкращий час автономної роботи серед популярних смартфонів, згідно з оновленим…

    29.09.2024

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024