Ґаджети

У мережі з’явилися бенчмарки iPad Mini 7

Share
Час читання: < 1 хв.

Сьоме покоління iPad mini з’явилося на Geekbench, підтвердивши наявність 8 ГБ пам’яті та показавши, як працює 5-ядерний GPU версії чіпа A17 Pro.

Новий iPad mini, ідентифікований у базі даних Geekbench як iPad 16,2, оснащений тим же чіпом A17 Pro, який вперше був представлений в лінійці iPhone 15 Pro минулого року. Шестиядерний чіп працює на частоті 3,78 ГГц, що відповідає версії для iPhone, але з ключовою відмінністю – п’ятиядерним GPU, тобто одним ядром менше, ніж у iPhone. Це говорить про те, що чіп A17 Pro в iPad mini 7, швидше за все, є обрізаною версією.

Результати нового iPad mini в Geekbench знаходяться в діапазоні від 2710 до 2840 балів в одноядерному режимі і від 6274 до 6982 балів у багатоядерному, що робить його трохи поступається iPhone 15 Pro за обома показниками. Для порівняння, A17 Pro в iPhone 15 Pro зазвичай набирає близько 2888 балів у одноядерних тестах та 7169 у багатоядерних.

Тим не менш, бенчмарки підтверджують, що новий iPad mini пропонує суттєвий приріст продуктивності порівняно із попередником. Шосте покоління iPad mini 2021 показало приблизні результати в одноядерних тестах – 2121 бал, а в багатоядерних – 5367.

Дані Geekbench також підтверджують, що iPad mini сьомого покоління буде оснащено 8 ГБ оперативної пам’яті. Хоча це було очікувано, оскільки саме 8 ГБ пам’яті використовується для роботи Apple Intelligence. Попереднє покоління iPad mini мало всього 4 ГБ пам’яті, тому для останнього пристрою це суттєве оновлення.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    FCC зобов’язує всіх виробників смартфонів забезпечити сумісність із слуховими апаратами

    Федеральна комісія зі зв'язку США (FCC) оголосила про нову вимогу, яка зобов'язує всіх виробників смартфонів…

    18.10.2024

    В Україні презентували дрон ZOOM як заміну DJI Mavic

    Здається, у нас з'являється цікава альтернатива популярним китайським дронам DJI Mavic. Українська компанія Frontline представила…

    18.10.2024

    У Telegram з’явилася одна з базових функцій YouTube

    У бета-версії Telegram 11.2.3 для Android з'явилося нововведення, яке буде особливо корисним любителям відеороликів. Йдеться…

    18.10.2024

    Samsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

    Доля нового процесора Samsung Exynos 2500 залишається в тіні невизначеності, проте чутки та витоки про…

    18.10.2024

    В Україні прогнозують зростання цін на інтернет

    Схоже, що в Україні нам доведеться звикати до зростання цін на інтернет-послуги вже у 2025…

    18.10.2024

    Google призначила нового старшого віце-президента з пошуку та реклами

    Google оголосила про значні зміни у керівництві компанії. Як повідомив Сундар Пічаї, Прабхакар Рагхаван, старший…

    18.10.2024