Pixel Buds Pro 2 можуть додати функцію Auracast для спільного прослуховування аудіо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні з’явилася інформація про те, що в майбутньому оновленні для Pixel Buds Pro 2 може з’явитися підтримка функції Auracast. Ця функція дозволяє значно спростити обмін аудіофайл між кількома пристроями.

Реклама

Детальніше про оновлення

Згідно з звітом Мішаала Рахмана на Android Authority, нові Google Pixel Buds Pro 2 справді підтримують функцію Auracast. Хоча Google офіційно не анонсувала цю функцію під час презентації, Рахман зміг змусити її працювати на парі навушників. Auracast вирішує давню проблему з Bluetooth-аудіо, дозволяючи передавати той самий звук на кілька пристроїв одночасно. Це особливо корисно для обміну музикою чи подкастами із друзями.

Принцип роботи Auracast полягає в тому, що один пристрій запускає потік, до якого можуть підключитися всі сумісні сумісні пристрої. Це схоже на роботу старих радіопередач, де хост-пристрій діє як радіовежа, а інші пристрої можуть підключатися до аудіопотоку. Pixel Buds Pro 2 підтримують функцію Auracast прямо з коробки, але в даний час ця функція підтримується лише обмеженим числом пристроїв Android, включаючи деякі моделі від Samsung, Google і Xiaomi. Рахман успішно протестував Auracast на своїх Pixel Buds Pro 2, використовуючи такі пристрої як Samsung Galaxy Z Fold 6 і Pixel 8 Pro, які підтримують цей новий стандарт Bluetooth.

Хоча Google офіційно не оголосила про підтримку Auracast для Pixel Buds Pro 2, Рахман припускає, що це пов’язано з тим, що жоден поточний телефон Pixel не підтримує цю функцію. Однак серія Pixel 8 та Pixel 9 (за винятком Pixel 8a) технічно сумісна з Auracast і налаштування може стати доступним у майбутньому оновленні QPR.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ