Samsung представила недорогий розумний годинник Galaxy Watch FE з підтримкою LTE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung Electronics представила нову версію свого бюджетного смарт-годинника Galaxy Watch FE, випустивши варіант з підтримкою LTE. Раніше в червні з’явився Wi-Fi-варіант, а тепер доступна модель Galaxy Watch FE LTE.

Реклама

Основна відмінність Galaxy Watch FE LTE від базової версії полягає в підтримці стільникового зв’язку 4G LTE. У Samsung підкреслили, що новий годинник дозволяє користувачам залишатися на зв’язку з будь-якої точки світу, приймаючи дзвінки та відстежуючи своє здоров’я без необхідності підключення до телефону.

Ціни на Galaxy Watch FE LTE стартують з 250 доларів, що на 50 доларів дорожче за модель з Wi-Fi. Продажі новинки розпочнуться 3 жовтня 2024 року.

Модель Galaxy Watch FE LTE здатна обробляти повідомлення та дзвінки без підключеного пристрою. Інші характеристики залишаються без змін: годинник має 40 мм корпус, AMOLED-дисплей 1,02 дюйми з роздільною здатністю 396 x 396 пікселів, 1,5 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ вбудованої пам’яті, чіпсет Exynos W290, а також захист від води (5 АТМ) і NFC.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ