Ґаджети

Sony представляє обмежену серію консолей та аксесуарів PlayStation на честь 30-річчя

Share
Час читання: 3 хв.

Цього року Sony святкує 30-річчя бренду PlayStation і випускає обмежену серію консолей та аксесуарів. Серед новинок — цифрова версія PlayStation 5, нова PlayStation 5 Pro, контролери DualSense і DualSense Edge, а також PlayStation Portal.

Обмежений пакет PlayStation 5 Pro

Всі пристрої виконані в сірому кольорі, що нагадує про першу модель PlayStation, випущену 3 грудня 1994 року. Консолі мають світлі сірі панелі з темнішим корпусом і оригінальним чотириколірним логотипом PlayStation збоку. На тильній стороні розміщено спеціальний логотип до 30-річчя, а внутрішня сторона панелей прикрашена тисненням з повторюваним візерунком.

Обмежена версія PS5 Digital

Цифрові моделі PS5 і PS5 Pro постачаються з відповідними аксесуарами. Контролер DualSense також виконаний у сірих тонах з чотириколірним логотипом і текстурованим візерунком, що символізує 30-річчя. У комплекті є спеціальний USB-C кабель, схожий на старий кабель контролера PlayStation, та підставка в кольорі консолі.

Sony також додає гумові кабельні стяжки у формі значків PlayStation, наклейки, скріпки та обмежені плакати з одним із 30 можливих дизайнів. Оскільки обидві консолі цифрові, вони включають таблички відповідного кольору для можливого дисковода.

PlayStation Portal

PlayStation Portal також отримує аналогічний дизайн з кольорами та логотипами.

Портал PlayStation

Всі пристрої постачатимуться в спеціальній упаковці, що відсилає до оригінальної PlayStation.

Sony пропонує консолі в комплекті. Набір PS5 Pro містить консоль, контролер DualSense, DualSense Pro, зарядну станцію та вищезгадані аксесуари. Випустять лише 12 300 одиниць, кожна з яких буде мати свій номер.

DualSense Edge

У комплект PS5 входить цифрова консоль і відповідний контролер DualSense з аксесуарами.

PlayStation Portal Limited Edition буде продаватися окремо, також доступна обмежена версія DualSense Edge з футляром і стандартний DualSense.

Нагадуємо, що для отримання дисковода доведеться купувати його окремо, адже обидві консолі доступні тільки в цифровому форматі.

Продукти з обмеженою серією можна буде попередньо замовити з 26 вересня на direct.playstation.com та в роздрібних магазинах-учасниках, за винятком базового цифрового видання PS5, яке з’явиться в продажу з 10 жовтня. Усі товари надійдуть у продаж 21 листопада. Ціна наразі не оголошена.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: PlayStation
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Ring скоро отримає два додаткових варіанти розміру

    Samsung Galaxy Ring, який був презентований у лютому, незабаром з'явиться у двох нових розмірах –…

    20.09.2024

    На що звернути увагу при виборі смартфона, і за якими характеристиками Xiaomi обходить Apple

    З моменту виходу першого Galaxy автор віддавав перевагу флагманським моделям Samsung. Ці смартфони відзначалися високою…

    20.09.2024

    Професійний фотограф розкритикував можливості камери iPhone 16 Pro

    Відомий американський фотограф Тоні Нортрап висловив свою критику щодо фотоможливостей нового флагмана Apple, назвавши 48-мегапіксельний…

    20.09.2024

    iPhone 18 Pro може отримати процесор нового покоління преміум-класу

    Галузевий аналітик Мін-Чі Куо в новому прогнозі поділився інформацією про очікувану особливість iPhone 18-ї серії,…

    20.09.2024

    Microsoft випустила версію Windows для мобільних пристроїв Apple

    Компанія Microsoft анонсувала новий додаток Windows, доступний для багатьох популярних мобільних платформ, про що повідомляє…

    20.09.2024

    Процесор Apple A18 Pro в iPhone 16 Pro виявився лише на 13% потужнішим за попередника

    Процесор A18 Pro, що встановлений в iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, продемонстрував…

    20.09.2024