Sony представляє обмежену серію консолей та аксесуарів PlayStation на честь 30-річчя

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Цього року Sony святкує 30-річчя бренду PlayStation і випускає обмежену серію консолей та аксесуарів. Серед новинок — цифрова версія PlayStation 5, нова PlayStation 5 Pro, контролери DualSense і DualSense Edge, а також PlayStation Portal.

Реклама
Обмежений пакет PlayStation 5 Pro

Всі пристрої виконані в сірому кольорі, що нагадує про першу модель PlayStation, випущену 3 грудня 1994 року. Консолі мають світлі сірі панелі з темнішим корпусом і оригінальним чотириколірним логотипом PlayStation збоку. На тильній стороні розміщено спеціальний логотип до 30-річчя, а внутрішня сторона панелей прикрашена тисненням з повторюваним візерунком.

Обмежена версія PS5 Digital

Цифрові моделі PS5 і PS5 Pro постачаються з відповідними аксесуарами. Контролер DualSense також виконаний у сірих тонах з чотириколірним логотипом і текстурованим візерунком, що символізує 30-річчя. У комплекті є спеціальний USB-C кабель, схожий на старий кабель контролера PlayStation, та підставка в кольорі консолі.

Sony також додає гумові кабельні стяжки у формі значків PlayStation, наклейки, скріпки та обмежені плакати з одним із 30 можливих дизайнів. Оскільки обидві консолі цифрові, вони включають таблички відповідного кольору для можливого дисковода.

PlayStation Portal

PlayStation Portal також отримує аналогічний дизайн з кольорами та логотипами.

Портал PlayStation

Всі пристрої постачатимуться в спеціальній упаковці, що відсилає до оригінальної PlayStation.

Sony пропонує консолі в комплекті. Набір PS5 Pro містить консоль, контролер DualSense, DualSense Pro, зарядну станцію та вищезгадані аксесуари. Випустять лише 12 300 одиниць, кожна з яких буде мати свій номер.

DualSense Edge

У комплект PS5 входить цифрова консоль і відповідний контролер DualSense з аксесуарами.

PlayStation Portal Limited Edition буде продаватися окремо, також доступна обмежена версія DualSense Edge з футляром і стандартний DualSense.

Нагадуємо, що для отримання дисковода доведеться купувати його окремо, адже обидві консолі доступні тільки в цифровому форматі.

Продукти з обмеженою серією можна буде попередньо замовити з 26 вересня на direct.playstation.com та в роздрібних магазинах-учасниках, за винятком базового цифрового видання PS5, яке з’явиться в продажу з 10 жовтня. Усі товари надійдуть у продаж 21 листопада. Ціна наразі не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ