AirPods Pro 2 отримали унікальну функцію перевірки слуху

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

10 вересня 2024 року (за місцевим часом) пройшла осіння конференція Apple, де компанія презентувала низку нових продуктів та функцій, що значно розширюють можливості користувачів. Одним з основних анонсів стали оновлення для навушників AirPods Pro 2, які отримали декілька важливих функцій, спрямованих на захист і перевірку слуху.

Реклама

У AirPods Pro 2 з’явилася нова функція захисту слуху, яка реалізується через оновлення програмного забезпечення. Ця функція забезпечує індивідуальне налаштування звуку для кожного пристрою на основі результатів дослідження Apple Hearing Study. Згідно з цим дослідженням, 75% людей із втратою слуху не отримують належної допомоги, навіть попри діагноз. У результаті AirPods Pro 2 отримали функції, що наближають їх до рівня слухових апаратів, які можна використовувати без рецепта.

Крім того, AirPods Pro 2 забезпечують активне шумоподавлення, що додатково захищає слух користувачів від шкідливого впливу шуму. Вбудована функція перевірки слуху дозволяє провести тест на iPhone і зберегти результати в додатку “Здоров’я”. Ця можливість також побудована на основі даних Apple Hearing Study, використовуючи реальні результати масштабних досліджень.

Окрім оновлень AirPods Pro 2, Apple також представила нові моделі AirPods Max, доступні в кольорах темно-чорний, синій, фіолетовий, помаранчевий і “зоряне світло”. Навушники отримали інтерфейс зарядки USB-C і підтримують персоналізований просторовий звук в iOS 18. Вартість нових AirPods Max залишилася на рівні 549 доларів США. Вони вже доступні для попереднього замовлення, а офіційні продажі стартують 20 вересня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ