Найдоступніший Mac отримає редизайн: чого чекати від Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple готує значні зміни для свого найбільш доступного міні-ПК – Mac mini, повідомляє 9to5Mac. Хоча поточна модель з процесором Apple Silicon уже славиться своїм компактним дизайном, чутки свідчать про кардинальні оновлення. За інформацією Марка Гурмана з Bloomberg, новий Mac mini стане ще меншим і буде мати дизайн, схожий на Apple TV.

Реклама

Mac mini, який дебютував у 2005 році, здобув популярність завдяки своїй доступності серед комп’ютерів Apple. Хоча нинішня модель M2 функціональна і компактна, її дизайн залишився без змін вже десять років. Перехід Apple на власні чіпи обіцяв інновації у форм-факторах, але Mac mini зберіг свій класичний вигляд. Очікується, що новий дизайн зробить Mac mini ще компактнішим, і він стане ідеальним для розміщення в серверних стійках.

У новій версії збережуться більшість наявних портів, таких як USB-C, HDMI, Ethernet і роз’єм для навушників, але порти USB-A можуть бути скасовані на користь внутрішнього блоку живлення. Новий Mac mini також може бути дешевшим у виробництві, що потенційно призведе до зниження початкової ціни. Оновлений Mac mini з чипом M4 може коштувати приблизно $600.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ