GoPro презентувала свої нові екшн-камери Hero 13 Black та бюджетну Hero

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

GoPro анонсувала дві нові екшн-камери: флагманську Hero 13 Black і компактну Hero. Hero 13 Black отримала ряд оновлень, включаючи новий акумулятор з підвищеною ємністю на 10%, підтримку Wi-Fi 6 для швидшого обміну даними (до 40% швидше), а також магнітну клямку для зручної заміни кріплень. Камера також оснащена новими функціями, такими як HLG HDR і 10-бітове відео, розширені налаштування звуку, вбудоване шумоподавлення та новий режим серійної уповільненої зйомки з можливістю запису до 400 кадрів в секунду в 720p, 360 кадрів в 900p і 120 кадрів в 5.3K.

Реклама

Hero 13 Black також сумісна з набором об’єктивів серії HB, включаючи макрооб’єктив, надширокий і анаморфний. Кожен додатковий об’єктив і комплект з чотирьох ND-фільтрів продаються окремо, що дозволяє змінювати стиль зйомки.

Нова модель Hero представляє собою компактну та легку 4K-камеру з дисплеєм, водонепроникну до 5 метрів і вагою всього 86 грамів. GoPro стверджує, що вона може вести безперервний запис до 100 хвилин у максимальному режимі без підзарядки або близько 155 хвилин при зниженій якості до 1080p.

Обидві нові камери вже доступні для попереднього замовлення, починаючи з сьогоднішнього дня. Ціни стартують від $399,99 за Hero 13 Black і $199,99 за компактну Hero, з можливістю підвищення вартості при виборі різних комплектів. Флагманська Hero 13 Black надійде в продаж по всьому світу з 10 вересня, а стандартна Hero з’явиться 22 вересня. Нові об’єктиви також будуть доступні з 10 вересня, за винятком анаморфотного модуля, який з’явиться не раніше 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ