Garmin представила новий смарт-годинник Fenix 8

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Garmin презентувала нові смарт-годинники, які можуть стати серйозними конкурентами для продукції Apple. Нова лінійка включає дві моделі: Fenix 8 з AMOLED-екраном і Fenix 8 Solar з MIP-дисплеєм. Обидва пристрої забезпечують вражаючий рівень автономності, до 29 і 48 днів відповідно. Модель Fenix 8 Solar додатково оснащена технологією сонячної зарядки, яка, за словами виробника, забезпечує на 50% більше енергії.

Реклама

Однак Fenix 8 вражає не тільки автономністю. Вони мають новий режим занурення, що стане в пригоді любителям дайвінгу. Джон Хослер, менеджер з продукції Garmin, зазначає, що годинник може витримати занурення до 40 метрів без будь-яких пошкоджень, завдяки новим герметичним кнопкам. Крім того, годинники оснащені сапфіровим склом і титановим безелем, що робить їх стійкими до механічних пошкоджень.

Fenix 8 також отримали LED-ліхтарик, подібний до того, що є у Epix Pro, новий динамік і мікрофон для швидких відповідей і команд. Оновлені тренувальні програми та карти тепер підтримують динамічну маршрутизацію в обидва напрямки, що дозволяє будувати кілька маршрутів назад, якщо ви заблукаєте під час пробіжки.

Нові годинники Garmin доступні у трьох розмірах для AMOLED-моделей (43, 47 і 51 мм) і у двох розмірах для MIP-версії (47 і 51 мм). Ціни на Fenix 8 починаються від $1000.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ