Цього місяця стартує масове виробництво MacBook Pro з процесорами M4 Pro і M4 Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За інформацією тайванського галузевого видання DigiTimes, в серпні мережа постачання Apple розпочала масове виробництво нових 14- та 16-дюймових моделей MacBook Pro з процесорами M4 Pro і M4 Max. Оскільки до кінця місяця залишилося небагато часу, складання ноутбуків, ймовірно, вже розпочато.

Реклама

Ці дані підтверджує аналітик дисплеїв Росс Янг, який також повідомляє про продовження постачання дисплеїв для наступних моделей 14-дюймового і 16-дюймового MacBook Pro.

Марк Гурман з Bloomberg в травневому випуску свого бюлетеня Power On зазначив, що чіпи M4 Pro і M4 Max очікуються пізніше цього року як частина висококласних MacBook Pro. Він також передбачає випуск трьох нових комп’ютерів Mac з базовим чіпом M4, включаючи бюджетні 14-дюймові MacBook Pro, iMac і Mac mini.

Зазвичай Apple оголошує нові комп’ютери Mac у жовтні, як це було минулого року з моделями MacBook Pro на базі процесорів M3, M3 Pro і M3 Max. Якщо ця тенденція збережеться, анонс нових 14- та 16-дюймових MacBook Pro з процесорами M4, M4 Pro і M4 Max може відбутися приблизно через два місяці.

Чіп M4 вже дебютував в iPad Pro на початку року, показавши на 25% кращу продуктивність у багатоядерних задачах порівняно з чіпом M3. Очікується, що чіпи M4 Pro і M4 Max також забезпечать помірне покращення продуктивності та енергоефективності.

Серйозних змін у дизайні нових MacBook Pro не передбачається, включаючи OLED-дисплей, який, ймовірно, з’явиться тільки через кілька років. Гурман також повідомив, що Apple планує зробити MacBook Pro тоншим в найближчі кілька років.

Останній захід Apple, присвячений Mac, відбувся 30 жовтня 2023 року, тому є можливість, що ще одна подія цього року може бути анонсована в жовтні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ