У WhatsApp виявили набридливу помилку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Частина користувачів WhatsApp заявила, що не бачить відправника повідомлень, коли отримує повідомлення на заблокованому смартфоні. Про це пише The Mirror.

Реклама

Згідно скаргами користувачів, на екрані висвічується лише напис «Повідомлення», однак неможливо відразу визначити, від кого воно прийшло, а також побачити його вміст. Тому користувачам доводиться відкривати WhatsApp і дивитися послання всередині програми. Проблема торкнулася власників iPhone.

«Гей, WhatsApp, є думки, чому це відбувається? Чому не проглядається ім’я відправника у всіх повідомленнях про нові повідомлення?»

Журналісти видання впевнені, що дивна помилка виникла відразу після оновлення програми, проте з нею дуже легко впоратися. Щоб вирішити проблему, досить зайти в налаштування WhatsApp, вибрати в меню розділ «Повідомлення» і включити галочку напроти пункту «Показувати мініатюри».

Потім користувачеві необхідно зайти в загальні налаштування iPhone, знайти розділ «Повідомлення» і вибрати WhatsApp. Після цього потрібно клікнути на фразу «Показ мініатюр» і натиснути «Ніколи».

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоlenta.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ