Apple представила оновлені Beats Studio Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple випустила нове оновлення прошивки для своїх навушників Beats, яке додає функцію, про яку було оголошено раніше, але яка досі була відсутня. За інформацією від MacRumors, нове оновлення для Beats Studio Pro має номер складання 2C301, замість попередньої версії 2B68, яка була доступна з моменту запуску моделі.

Реклама

Оновлення приносить функцію обміну аудіо, що дозволяє двом користувачам одночасно слухати той самий контент через два набори навушників, підключених до iPhone або iPad. Це дуже зручна функція, яка вже давно доступна для користувачів AirPods. Обмін аудіо дозволяє, наприклад, поділитися музикою або відео з близькою людиною без необхідності використовувати одну пару навушників для обох.

Щоб встановити нову прошивку, потрібно виконати кілька простих кроків. По-перше, потрібно поставити навушники на зарядку, що забезпечить їхню готовність до оновлення. По-друге, розмістіть навушники в зоні дії Bluetooth підключеного iPhone або iPad, який має бути підключений до активного Wi-Fi-з’єднання. Це дозволить безперебійно передати оновлення на навушники.

Завдяки цьому оновленню Beats Studio Pro тепер має ще більше можливостей для користувачів, підвищуючи їхній досвід і зручність при прослуховуванні аудіо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ