Для максимальної швидкості зарядки Galaxy Watch 7 і Watch Ultra потрібен комплектний зарядний пристрій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra отримали новий датчик для більш точного відстеження стану користувача. Проте, після випуску нових моделей з’ясувалося, що Samsung змушена була відмовитися від підтримки зворотної бездротової зарядки через перероблений датчик.

Реклама

Цей новий датчик також вплинув на швидкість заряджання: Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra не можуть заряджатися на максимальній швидкості за допомогою старих зарядних пристроїв, які використовувалися з попередніми моделями годинників Galaxy.

Хоча старі зарядні пристрої все ще сумісні, їхня швидкість заряджання буде нижчою. Для досягнення оптимальної швидкості заряджання слід використовувати зарядний пристрій, що постачається з Watch 7 і Watch Ultra. Як зазначає Samsung, зміна конструкції датчика і форми заднього скла «збільшила відстань між внутрішньою котушкою бездротового заряджання годинника та зарядним пристроєм, що може призвести до зменшення швидкості заряджання і збільшення виділення тепла».

Нове заднє скло, яке покриває вдосконалений датчик BioActive, має вигнутішу форму, що робить задню частину годинника менш плоскою порівняно з попередніми моделями. Це призвело до необхідності адаптації зарядного пристрою для Watch 7 і Watch Ultra, щоб покращити контакт із вигнутою задньою частиною годинника.

Хоча ці зміни можуть розчарувати деяких фанатів Samsung, покращене відстеження здоров’я та фітнесу виявилося вартим компромісу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ