Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 3 надійшов у продаж на AliExpress. Його вже можна купити

Share

Вчора, 31 травня 2018 року, на території Китаю відбувся офіційний анонс смарт-браслета Xiaomi Mi Band 3, який отримав масу крутих функцій, найбільш значущими серед яких стали модуль NFC, захист від води IP68, підтримка телефонних розмов, а також дисплей, яким підтримує сенсорне керування. Офіційний продажу цього наручного гаджета стартують в Китаї зовсім скоро – 7 червня 2018 року, проте вже зараз всі жителі Росії, Казахстану, України та інших регіонів світу можуть купити собі цей гаджет.

Ми з’ясували, що спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 надійшов у продаж на торговому майданчику AliExpress, де вже прямо зараз всі покупці можуть оформити на нього замовлення. Спортивний трекер вишлють відразу, як тільки він надійде в продаж в Китаї. Важливо розуміти, що придбати цей фітнес-браслет по всьому світу за офіційною рекомендованою ціною буде вкрай проблематично через дефіцит. Саме тому продавці сильно завищують цінник.

В офіційному магазині Xiaomi в Китаї спортивний браслет Mi Band 3 можна купити за 169 юанів або ж саме 700 гривень. Продавці на AliExpress продають його з націнкою. Втім, навіть такий цінник є більш ніж привабливим, тому як коли цей наручний гаджет надійде в продаж на території Україні, а станеться це не раніше ніж в липні. Це означає, що потрібно купувати вже зараз, тому як потім все одно доведеться віддати більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для покупки доступне тільки чорне забарвлення. Втім, це не є великою проблемою. Вже через пару днів на полиці магазинів надійдуть інші ремінці для Xiaomi Mi Band 3, в тому числі синій і червоний. Їх можна буде замовити окремо буквально за 150 гривень. Всі покупці даного фітнес-трекера в магазині на AliExpress можуть розраховувати на прискорену доставку, завдяки якій посилку з браслетом доставлять не більше ніж за три тижні.

Якщо оформити попереднє замовлення зараз, спортивним трекером можна буде користуватися вже в кінці червня або навіть раніше, якщо пощастить. Всі знайомі будуть заздрити! Здійснити покупку нової моделі можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024