Huawei випустила мишу Starleap Mouse GT із підтримкою NearLink

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На сьогоднішній конференції, присвяченій новинкам від Hongmeng Smart Travel S9 та Huawei, компанія Huawei офіційно презентувала свою нову інноваційну мишу Star Leap Mouse GT. Цей пристрій позиціонується як флагманський аксесуар, що встановлює нові стандарти у світі комп’ютерних мишок.

Реклама

Основною особливістю Star Leap Mouse GT є технологія підключення NearLink, яка забезпечує надшвидкий та стабільний зв’язок з комп’ютером. Це дозволяє досягати частоти опитування 8 кГц і часу відгуку всього 0,125 мс. Миша також оснащена 4-кратним захистом від перешкод, що гарантує стабільну роботу навіть за сильних електромагнітних впливів.

Star Leap Mouse GT має роздільну здатність 30 000 DPI, що забезпечує високу точність і чутливість. Її ергономічний дизайн і приємна на дотик текстура забезпечують комфортне використання протягом тривалого часу. Вага миші становить лише 59 грамів, що робить її однією з найлегших у своєму класі. Ще однією перевагою є тривалий час роботи від батареї: до 80 годин безперервної роботи.

Попередній продаж Huawei Star Leap Mouse GT розпочнеться відразу після конференції, а офіційний продаж стартує 23 серпня. Ціна миші складе 599 юанів (приблизно 3000 гривень).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ