Google Pixel Watch 3 отримає яскравіший екран та потужнішу зарядку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На 13 серпня у компанії Google заплановано захід, на якому мають бути представлені смартфони серії Pixel 9. Також очікується анонс смарт-годинника Pixel Watch 3, щодо якого в останні тижні з’явилося кілька витоків інформації. Останні з них показали маркетингові матеріали.

Реклама

Видання Android Headlines повідомляє про два різновиди годинника. Молодша модель матиме розмір 41 мм, а також буде доступний більший варіант розміром 45 мм. При цьому навіть у компактнішої моделі розмір екрану зросте на 10% порівняно з Pixel Watch 2. У старшої моделі екран буде більшим на 40%. Рамки навколо можуть стати тоншими, ніж у попередніх моделей.

Буде застосована технологія екрану Google Actua з піковою яскравістю 2000 ніт. У годинах попереднього покоління цей показник вдвічі нижчий, тому розглянути зображення на сонці стане простіше. Також згадується надчутливий екран, що може означати підвищену частоту опитування сенсора.

Тривалість роботи повинна досягати доби з увімкненим режимом Always On Display та 36 годин у режимі енергозбереження. Швидкість зарядки молодшої моделі має зрости на 20%.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ