TinyPod перетворить ваші Apple Watch на імітацію iPod

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

TinyPod – це новий аксесуар, що відроджує легендарний iPod, перетворюючи Apple Watch на компактну версію портативного музичного пристрою.

Реклама

Після того як Apple припинила випуск iPod у травні 2022 року, TinyPod намагається запропонувати сучасну версію пристрою для тих, хто сумує за музичним плеєром. TinyPod – це корпус для Apple Watch, що перетворює його на дисплей плеєра. Дизайн корпусу нагадує iPod, з округлими кутами та спрощеним дизайном.

Це чудовий спосіб залишити iPhone вдома, оскільки стільникові версії Apple Watch можуть виконувати багато основних функцій iPhone. Для користувачів, які бажають користуватися можливостями, пов’язаними зі здоров’ям, на задній панелі Apple Watch передбачений задній датчик, який також дозволяє заряджати акумулятор.

Реклама

Хоча користувачі не можуть отримати доступ до цифрової корони Apple Watch, вони можуть взаємодіяти з пристроєм за допомогою коліщатка прокручування на передній панелі, яке автоматично обертає цифрову корону залежно від рухів пальця.

Для тих, кому потрібен просто мініатюрний чохол для Apple Watch без коліщатка прокручування, є TinyPod Lite.

TinyPod доступний на офіційному сайті у розмірах 40/41 мм, 44/45 мм та 49 мм, щоб відповідати розмірам ваших Apple Watch.

Основна версія з колесом прокручування коштує $79,99, а Lite – $29,99. Варіанти Ultra коштують $89,99 та $39,99 відповідно. Більшість варіантів, як повідомляється, будуть поставлятися влітку, а інші – восени.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ