Глава Xiaomi підтвердив жахливий зовнішній вигляд браслета Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менше доби тому керівник компанії Xiaomi Лей Цзюнь виклав в мережу постер , підтвердив тим самим презентацію спортивного браслета Mi Band 3. Захід, присвячений його анонсу, пройде вже зовсім скоро – 31 травень 2018 року, тобто в цей четвер. Під його постом в соцмережі Weibo йому задали понад тисячу питань, на пару з яких він вирішив відповісти. Як виявилося, новинка дійсно отримає той самий жахливий зовнішній вигляд, який можна було побачити ще в квітні.

Під час презентації ігрового смартфона Black Shark главу Xiaomi сфотографували з одягненим на руку спортивним браслетом Mi Band 3. Тоді користувачі відзначили жахливий зовнішній вигляд всього пристрою і вважали за краще думати, що це лише прототип майбутньої новинки або гаджет від конкурентів. Втім, на ділі все виявилося інакше. На запитання одного з коментаторів в Weibo Лей Цзюнь чесно зізнався, що тоді на його руці дійсно був новий фітнес-трекер.

Він зазначив, що входив до групи людей, яка займалася тестуванням Xiaomi Mi Band 3 протягом трьох місяців. Тривало це з середини лютого і до середини травня. Протягом цього часу користувачі повинні були щодня користуватися фітнес-трекером, а також повідомляти розробникам про різні недоліки в програмному забезпечення. Також високопоставлений співробітник зазначив, що цей гаджет сподобається користувачам відчутно сильніше, ніж фітнес-браслет Mi Band 2, що надійшов на полиці магазинів в червні 2016 року, тобто майже два роки тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі в словах засновника Xiaomi сильно сумніваються, так як одягнений на його руку браслет Mi Band 3 на фотографіях виглядає жахливо. Мало того, що він має глянсовий корпус, який відблискує як якась дешевка, так ще це і пластик. Головна особливість поєднання пластика і глянцю в тому, що всі вироби з такого матеріалу дуже швидко втрачають свій товарний вигляд, а оскільки фітнес-трекер – це наручний гаджет, то прийде в непотрібний вид він дуже швидко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.