Apple продовжує розробку невідомої версія Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробка розумних окулярів Apple, відомих під робочою назвою Apple Glass, перебуває на дуже ранній стадії, зазначається в джерелі Bloomberg. Головною метою компанії є створення легких окулярів, що забезпечують функціональність доповненої реальності.

Реклама

Основні моменти проекту Apple Glass:

Стан розробки

Проект знаходиться на дуже ранній стадії, і відомо, що Apple стикається з численними технічними викликами, що гальмують процес. Тим не менш, компанія активно працює над вирішенням цих проблем.

Реклама

Орієнтовний термін випуску

Раніше передбачалося, що Apple Glass можуть з’явитися на ринку у 2026-2027 роках, але тепер ці терміни змістилися на 2-3 роки вперед. Це пов’язано з труднощами, які виникають під час розроблення, включаючи високі вимоги до якості та деталей.

Дизайн і функціональність

Apple Glass планується як окуляри з додатковою можливістю відображення елементів доповненої реальності (AR). Вони мають бути легкими та зручними для щоденного використання, дозволяючи користувачам бачити реальний світ з додатковими візуальними елементами.

Порівняння з конкурентами

Apple Glass мають потенціал зацікавити споживачів та відновити інтерес до концепції розумних окулярів, який раніше не вдалося досягти іншим виробникам, таким як Google з їхніми Google Glass.

Інші проекти Apple

Поміж іншими проектами Apple також є плани на редизайн MacBook з гнучким екраном, який може працювати як звичайний лаптоп у складеному стані і як моноблок з підключеними аксесуарами у розкладеному.

Майбутні оновлення продуктів

Крім того, Apple планує радикально оновити iPhone, MacBook Pro і Apple Watch, роблячи їх “найтоншими і найлегшими гаджетами у своїх категоріях”.

Розробка Apple Glass є одним із стратегічних напрямків розвитку компанії, спрямованим на створення інноваційних продуктів, що перевершують очікування споживачів у своїй категорії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgazeta.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ