Xiaomi офіційно оголосила презентацію браслета Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього давно чекали і це нарешті сталося. Компанія Xiaomi офіційно оголосила презентацію спортивного браслета Mi Band 3. Даної події дуже давно чекають багато користувачів, особливо ті, хто хоче купити собі цей наручний гаджет в числі перших. Інформацію про цей пристрій, а вірніше його презентації, повідомив сам глава китайкою корпорації Лей Цзюнь, який навіть виклав в мережу постер, що натякає на анонс майбутньої новинки. Сталося це лічені години назад.

На офіційному зображенні, опублікованому Лей Цзюнєм, можна побачити зайця в шапці, який є символом бренду Mi. Він сидить на лавочці, а на його лівій руці знаходиться спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3.

За офіційною інформацією, 31 травня 2018 року компанія Xiaomi представить не тільки спортивний браслет Mi Band 3, але ще і два інших дуже цікавих продукти – прошивку MIUI 10 для всіх фірмових мобільних пристроїв, а також флагманський телефон Mi 8 , який отримає повноцінний сканер особи 3D Face. Презентацію всіх цих пристроїв лічені хвилини назад підтвердив глава корпорації, тобто найбільш високопоставлений співробітник всього бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною особливістю спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 повинен стати екран з підтримкою сенсорного управління. Користувачі зможуть виконувати різні жести, тим самим перемикаючись між запущеними додатками. Крім того, майбутню новинку приписують сучасні датчики і сенсори, призначені для моніторингу фізичної активності. Очікується, що трекер зможе кожен 15 хвилин в автоматичне режимі вимірювати пульс, щоб постійно стежити за станом здоров’я свого власника.

Дізнатися про те, які три інших особливості ризикує отримати фітнес-браслет нового покоління, можна в спеціальному окремому матеріалі . Втім, як вдалося з’ясувати днями, одного з нововведень новинка виявиться позбавлена , тому багато людей напевно не захочуть міняти свій Mi Band 2 на новенький Mi Band 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.