Представлено новий смарт-годинник OnePlus з eSIM, процесором Snapdragon і захистом IP68

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Окрім смартфонів і планшетів, OnePlus випустила нову модель свого розумного годинника. Вони отримали потужний процесор від Qualcomm, підтримку мобільних мереж, покращені навігаційні можливості та ряд додаткових функцій.

Реклама

Годинники використовують процесор Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 і працюють під управлінням операційної системи Google Wear OS, що підтримує понад 200 циферблатів. Завдяки технології eSIM можна користуватися пристроєм без смартфона, отримуючи повідомлення та відповідаючи на вхідні дзвінки.

Всередині годинника розташовані 16-канальний датчик рівня кисню в крові та 8-канальний датчик серцебиття. Крім цього, годинник підтримує багато типів тренувань для відстеження фізичних показників та регулярного аналізу активності.

Годинник підтримує навігацію в режимі реального часу, автоматично ставить музику на паузу, коли власник засинає, вібрують під час будильника, слугують видошукачем і кнопкою спуску затвора камери смартфона і дозволяють шукати телефон у разі втрати. Корпус захищений за стандартом IP68.

Як запевняє виробник, годинник працює до 4 днів у звичайному режимі і до 12 днів — в економному.

Новинку оцінили у 249 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: