Samsung Galaxy Buds 3 потрапили в мережу з більш елегантним дизайном, ніж Apple AirPods

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Раніше цього тижня з’явився витік інформації про Galaxy Buds 3, який занепокоїв фанатів через жахливий, м’яко кажучи, дизайн. Були сумніви щодо автентичності цього витоку, оскільки продукт на тому зображенні більше нагадував дешеву підробку, ніж справжній продукт Samsung.

Реклама

Новий витік, який з’явився від набагато надійнішого джерела, підтверджує, що Galaxy Buds 3 не виглядатимуть так погано, як раніше думали.

Цей витік, здається, був помічений на Coupang, провідному інтернет-ритейлері Південної Кореї. Оскільки запуск продукту вже не за горами, зрозуміло, що медіа-ресурси, такі як ці, могли бути завантажені заздалегідь.

Ви можете помітити, що Galaxy Buds 3 зовсім не схожі на попередні моделі. І Galaxy Buds 3, і Buds 3 Pro цього року отримають оновлений дизайн, зокрема елемент у вигляді ніжок, який робить їх схожими на AirPods від Apple.

Однак Galaxy Buds 3 мають гостріші лінії та кути, що робить їх набагато стильнішими порівняно з AirPods. Samsung, схоже, вирішила надати своїм новим бездротовим навушникам більш футуристичний вигляд і відчуття, щоб навіть із ніжками, які стали синонімом AirPods, нові Galaxy Buds 3 виглядали на іншому рівні.

Що стосується технічних оновлень, попередні звіти свідчать про те, що Galaxy Buds 3 матимуть один динамік всередині, вони будуть оснащені активним шумозаглушенням (ANC), рейтингом IP57 для захисту від пилу та води. Samsung, очевидно, заявляє про 24-годинний час автономної роботи нових навушників.

Цей новий витік інформації про Galaxy Buds 3 безсумнівно змусить багатьох фанатів Samsung з нетерпінням чекати нових навушників. На щастя, запуск відбудеться лише через кілька тижнів, оскільки захід Unpacked запланований на початок наступного місяця.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ