Google Pixel Watch 3 XL – показали новий дизайн з усіма деталями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Google готується до анонсу нового розумного годинника Pixel Watch 3. Тим часом у мережі з’явилися рендери високої якості збільшеної версії майбутньої новинки – Pixel Watch 3 XL. Відомий мережевий інформатор Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), також відомий під ніком Onleaks, разом із тематичним ресурсом AndroidHeadlines опублікував ці зображення. Крім того, вони представили відеоролик із тривимірною комп’ютерною моделлю майбутнього годинника.

Реклама

Згідно з джерелом, діагональ дисплея Google Pixel Watch 3 XL складе 1,45 дюйми, що помітно більше 1,2-дюймових Pixel Watch 3 та обох попередніх поколінь Pixel Watch.

Крім того, Pixel Watch 3 XL будуть товстішими. Google збільшить товщину корпусу годинника до 13,89 мм. Повні розміри годин становитимуть 45 x 45 x 13,89 мм. Передбачається, що це дозволить використовувати батарею підвищеної ємності та більше датчиків.

Також дещо зміниться система кріплення ремінця. Це означає, що ремінці Pixel Watch 3 та Pixel Watch 3 XL не будуть взаємозамінними. Також у новинці не можна буде використовувати старі ремінці від Pixel Watch 2.

У Стіва Хеммерстоффера довгий послужний список зі створення достовірних рендерів різних смартфонів до їхнього анонсу. З таких витоків можна згадати Samsung Galaxy S21, Huawei Mate 40, Pixel 5, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: