Злитий список Mac та MacBook, які не отримають оновлення до macOS 15

Час читання: < 1 хв.
Злитий список Mac та MacBook, які не отримають оновлення до macOS 15
Згідно з інформацією, опублікованою на 9to5Mac, з’явився ймовірний список комп’ютерів Mac, які не отримають оновлення в 2024 році. Відповідно до джерела, оновлення macOS 15 зможуть встановити всі моделі Mac та MacBook, сумісні з macOS 14 Sonoma у 2023 році. Це означає, що оновлення не отримають MacBook Pro 2017 року, Mac mini 2015 року та iMac 2017 року, які втратили підтримку минулого року. Ось список комп’ютерів, сумісних з macOS 15:
  • MacBook Air 2018 та новіший
  • MacBook Pro 2018 та новіший
  • Mac mini 2018 та новіший
  • iMac 2019 та новіший
  • iMac Pro 2017
  • Mac Pro 2019 та новіший
  • Mac Studio (всі моделі).

Із цього списку може бути виняток: iMac 2019 може опинитися за бортом, якщо чіп Т2 буде обов’язковою умовою апдейту. Але ймовірність цього дуже мала. Виходить, що всім власникам п’яти- і шестирічних Mac можна видихнути і розслабитися: підтримка комп’ютерів триватиме ще мінімум рік. Цікаво, що з усіх очікуваних апдейтів лише iPadOS 18, ймовірно, припинить підтримку трьох пристроїв. 

Реклама
Зараз читають  Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.