Categories: Ґаджети

Представлений вигнутий телевізор Xiaomi Mi TV 4S Curved, який коштує в 5 разів менше аналогів

Share
Час читання: 3 хв.

Китайська корпорація Xiaomi не перестає приємно радувати крутими новинками. Вона випускає не тільки смартфони і різного роду «розумні» гаджети, причому майже щотижня, але ще і телевізори. Сьогодні, 25 травня 2018 року, відбувся офіційний анонс зігнутої моделі під назвою Xiaomi Mi TV 4S Curved, яка стоїть в 5 разів менше рішень від конкурентів, тобто від компаній Samsung, LG, Sony і інших відомих в усьому світі, включаючи Україну, брендів.

Анонсований лічені години назад в Китаї телевізор Xiaomi Mi TV 4S Curved володіє 55-дюймовою діагоналлю і здатністю екрану 4K (3840 на 2160 пікселів). Виріб підтримує відтворення контенту з технологією HDR, проте її повної підтримки вона не має, або виробник про це забув згадати. Корпус телевізора виготовлений з металу, а ще користувачів чекають тонкі рамки з усіх чотирьох сторін. Дисплей новинки, оскільки він зігнутий, має радіус кривизни 4 метри (4000R). Подібна форма, як запевняє виробник, враховує всі особливості людського зору.

У телевізорі знайшлося місце для 4-ядерного процесора ARM Cortex-A53 з тактовою частотою 1,5 ГГц, а також графічного прискорювача Mali-450. Така зв’язка забезпечує можливість запуску фільмів об’ємом до 22 ГБ. Що стосується іншого технічного оснащення, то Xiaomi Mi TV 4S Curved може похвалитися 2 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної пам’яті, а також трьома роз’ємами HDMI, двома USB, одним S / PDIF, одним Ethernet і одним AV.

За відтворення звуку в телевізорі відповідають два динаміки потужність по 8 Вт кожна, які забезпечують стереозвук з підтримкою технологій Dolby Audio і DTS-HD. На новинку встановлено прошивка MIUI TV, адаптована під великий екран. У ній є вбудований відеоплеєр Mi Player, який здатний запускати фільми, серіали і телешоу в форматах RM, FLV, MOV, AVI, MKV, TS і MP4. У комплект поставки входить Bluetooth-пульт, причому в ньому є мікрофон для підтримки голосового управління.

Офіційна рекомендована ціна телевізора Xiaomi Mi TV 4S Curved в Китаї склала $520. Аналоги від компаній Samsung і Sony коштують приблизно в 5 разів більше, тому як всі ці бренди вважають вигнуті моделі продуктами преміум-класу, середня вартість яких на території України знаходиться на рівні 70 000 гривень.

Чудовим доповненням до цього пристрою може стати преміальна акустична система Xiaomi Mi Speaker TV, яку вже щосили продають в магазинах. Її можна використовувати в парі з будь-яким телевізором, в тому числі від інших брендів.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024