Ґаджети

Представлено розумні окуляри за допомогою ChatGPT

Share
Час читання: 2 хв.

Innovative Eyewear випустила колекцію розумних окулярів Eddie Bauer із підтримкою ChatGPT. Розумні окуляри оснащені двома мікрофонами, за допомогою яких користувачі можуть активувати Siri та ChatGPT та отримають відповіді через чотири вбудовані динаміки. Користувачі також можуть приймати дзвінки та керувати програмами за допомогою розумних окулярів при підключенні до своїх телефонів через Bluetooth.

Щоб активувати ChatGPT, достатньо скачати Lucyd. Розумні окуляри Eddie Bauer мають безкоштовний додаток Lucyd. ChatGPT можна попросити скласти добірку листів, які надішли електронною поштою, а також узагальнити або перекласти тексти. Програма дозволяє користувачеві зберігати ту саму історію чату незалежно від того, які окуляри він вибирає в різні дні. Окуляри працюють від батарей, що перезаряджаються, які можуть забезпечити до 12 годин при повній зарядці.

Колекція розумних окулярів Eddie Bauer добре інтегрується з iPhone, а незабаром додадуть інтеграцію з Android. Користувачі можуть приймати дзвінки, відтворювати музику та керувати програмами через Bluetooth 5.2 у радіусі 30 метрів. Окуляри оснащені базовим сенсорним керуванням для відповіді на дзвінки, керування відтворенням музики та активації голосового помічника. В комплект поставки входить зарядна док-станція для пристрою.

Колекція розумних окулярів Innovative Eyewear Eddie Bauer включає моделі Horizon, Navigator, Velocity та Explorer. Ціна моделі Velocity, що продається без рецепта, починається від 230 доларів, а версії за рецептом коштують від 250 доларів.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: ChatGPT
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S24 FE здатний знімати в режимі 8K/30 FPS

    26 вересня 2024 року відбулася презентація Samsung Galaxy S24 FE — найбільш доступного смартфона в…

    27.09.2024

    Microsoft нарешті усунула давню проблему єдиного входу в Windows 10

    Цього тижня Microsoft випустила необов'язкове оновлення KB5043133 для Windows 10, яке принесло кілька покращень у…

    27.09.2024

    Вихід iOS 18.0.1 вже не за горами і в ній будуть виправлені помилки

    За наявними даними, компанія Apple готує до випуску нову версію iOS 18.0.1, яка міститиме виправлення…

    27.09.2024

    Samsung Galaxy S26 отримає значний приріст продуктивності

    З урахуванням того, що до випуску Samsung Galaxy S25 залишилося лише чотири місяці, з'явилися перші…

    27.09.2024

    Apple працює над спрощеною версією гарнітури Vision Pro

    Apple планує випустити доступнішу версію шолома доповненої реальності Vision Pro у 2025 році. Щоб зменшити…

    27.09.2024

    Названо смартфони, які першими отримають чіп Snapdragon 8 Elite

    Згідно з рекламним тизером смартфона Xiaomi 15, можлива назва нового процесора Snapdragon 8 Gen 4…

    27.09.2024