Представлено розумні окуляри за допомогою ChatGPT

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Innovative Eyewear випустила колекцію розумних окулярів Eddie Bauer із підтримкою ChatGPT. Розумні окуляри оснащені двома мікрофонами, за допомогою яких користувачі можуть активувати Siri та ChatGPT та отримають відповіді через чотири вбудовані динаміки. Користувачі також можуть приймати дзвінки та керувати програмами за допомогою розумних окулярів при підключенні до своїх телефонів через Bluetooth.

Реклама

Щоб активувати ChatGPT, достатньо скачати Lucyd. Розумні окуляри Eddie Bauer мають безкоштовний додаток Lucyd. ChatGPT можна попросити скласти добірку листів, які надішли електронною поштою, а також узагальнити або перекласти тексти. Програма дозволяє користувачеві зберігати ту саму історію чату незалежно від того, які окуляри він вибирає в різні дні. Окуляри працюють від батарей, що перезаряджаються, які можуть забезпечити до 12 годин при повній зарядці.

Колекція розумних окулярів Eddie Bauer добре інтегрується з iPhone, а незабаром додадуть інтеграцію з Android. Користувачі можуть приймати дзвінки, відтворювати музику та керувати програмами через Bluetooth 5.2 у радіусі 30 метрів. Окуляри оснащені базовим сенсорним керуванням для відповіді на дзвінки, керування відтворенням музики та активації голосового помічника. В комплект поставки входить зарядна док-станція для пристрою.

Колекція розумних окулярів Innovative Eyewear Eddie Bauer включає моделі Horizon, Navigator, Velocity та Explorer. Ціна моделі Velocity, що продається без рецепта, починається від 230 доларів, а версії за рецептом коштують від 250 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ