Redmi представила свою першу Bluetooth-колонку: коштує копійки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Китайський бренд Redmi, що належить Xiaomi, випустив перші фірмові Bluetooth-колонки. Гаджет стане хітом продажів цього літа завдяки низьким цінам.

Реклама

Портативні колонки мають габарити, порівнянні з розмірами Power bank. Це дозволяє носити колонку в рюкзаку або кишені. Пристрій можна прикріпити до штанів за допомогою карабіна.

Колонка від Redmi забезпечує потужне та гучне звучання завдяки двом динамікам: 1,5-дюймовому середньочастотному та низькочастотному. Одного заряду вистачить на 5:00 прослуховування. Заряджайте девайс за допомогою кабелю USB-C. За підключення відповідає модуль Bluetooth 5.3, є функція швидкого сполучення зі смартфонами.

Корпус виготовлений із пластику та гуми. Колонка захищена за стандартом IP67, тому вона не зламається, якщо ненароком впустити її у воду або на пісок. Для керування передбачено п’ять кнопок. Вони відповідають за включення, активацію Bluetooth, паузу та регулювання гучності.

Ціна та доступність

Компактна колонка Redmi буде доступна в чорному, зеленому та оранжевому кольорах. Вони надійдуть у продаж 14 червня, 2 липня та 15 липня відповідно. У Китаї вже стартував прийом передзамовлень. Вартість складає 99 юанів (500 гривень) .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ