У мережі показали Galaxy Watch 7 Ultra: гідний конкурент Apple Watch Ultra

Час читання: < 1 хв.
У мережі показали Galaxy Watch 7 Ultra

Південнокорейська компанія Samsung має намір цього року вийти на ринок захищеного розумного годинника. Першим годинником з приставкою Ultra стане модель Samsung Galaxy Watch7 Ultra. Інсайдер OnLeaks опублікував 5K-рендери майбутньої новинки.

Реклама

Galaxy Watch7 Ultra будуть оснащені круглим 1,5-дюймовим екраном з безелем, що обертається. Дисплей буде захищений квадратним корпусом із закругленими кутами.

Відповідно до рендерів, бічні кнопки будуть додатково захищені виступами, а на лівій стороні буде розташований збільшений динамік. Справа також видніється нова кругла кнопка. Ймовірно, це буде настроювана клавіша «дії», як у Apple Watch Ultra або iPhone 15 Pro.

Зараз читають  Apple має намір зробити свої пристрої ще тоншими

Корпус годинника, швидше за все, буде титановим або сталевим. Габарити Galaxy Watch7 Ultra становитимуть 47×47,4×16,4 мм. У комплекті з гаджетом йтиме новий ремінець для екстремалів.

Презентація Galaxy Watch7 Ultra та інших смарт-годин лінійки Galaxy Watch7 відбудеться у липні. На цій же презентації нам покажуть складні смартфони Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6, а також смарт-кільце Galaxy Ring.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.