Apple презентує нові Mac mini та MacBook Pro наприкінці 2024 року

Час читання: < 1 хв.
Apple презентує нові Mac mini та MacBook Pro наприкінці 2024 року

Apple має намір провести щонайменше три презентації цього року. На WWDC у Купертіно представлять нову iOS та ОС для інших пристроїв, у вересні Apple розповість про iPhone 16, Apple Watch 10 та AirPods, а наприкінці 2024 року корпорація презентує оновлені комп’ютери Mac.

Реклама

Інсайдер Марк Гурман з Bloomberg припускає , що наприкінці року варто чекати на оновлений ПК Mac mini — портативний комп’ютер не зовні відрізнятиметься від версії 2023 року з чіпом M2. Головною зміною стане чіп M4, який дебютував навесні 2024 року з новими iPad Pro.

Зараз читають  Як новий штучний інтелект Apple Intelligence змінить гаджети компанії

Mac mini випускатиметься з процесорами M4 і M4 Pro. А ось наступне покоління MacBook Pro працюватиме на чіпах M4, M4 Pro та M4 Max. Очікується, що нові чіпи для ноутбуків будуть краще працювати з ШІ та нейромережами. Які ще зміни на нас чекають в оновленій лінійці Pro-лептопів, інсайдери не говорять.

Презентація комп’ютерів Mac відбудеться наприкінці жовтня перед Хеллоуїном або на початку листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmacrumors.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.