Nintendo Switch 2 буде такою ж потужною, як Xbox Series S

Стали відомі технічні характеристики наступної консолі "Великий Н".

Tesla Model Y отримає більш розкішного суперника у 2026 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально днями президент Nintendo підтвердив плани випуску нової ігрової консолі протягом наступних 10 місяців, а вже зараз у мережі з’явилися ключові характеристики передбачуваної Nintendo Switch 2.

За даними інсайдерів, новинка отримає аж 12 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечить величезний приріст продуктивності порівняно з 4 ГБ пам’яті у поточній Nintendo Switch.

Користувач Reddit під ніком Darthdiablo пояснив, що відстежував ці дані протягом кількох місяців:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми почали переглядати дані про відвантаження та виявили згадки про тестування/перевірку чіпа Nvidia T239 в Індії (близько 2022 року), комплекти для розробки (Carpa X1, IWOH) і купу даних Hosiden (розташовані у В’єтнамі, вони виробляють консолей деталі для Nintendo)».

Інсайдер вдалося визначити ідентифікатори, відповідні поточним консолям Switch (OLED, Lite, orig, v2), а також ідентифікатори, які імовірно ставляться до Switch 2.

З цього стало відомо, що у Nintendo Switch 2 буде 12 ГБ оперативної пам’яті – два модулі LPDDR5 по 6 ГБ зі швидкістю 7500 MT/с. Крім того, консоль отримає накопичувач стандарту UFS 3.1 на 256 ГБ.

На додаток до цього джерела стверджують щодо продуктивності Nintendo Switch 2 буде близька до Xbox Series S. Тепер залишається дочекатися офіційного підтвердження від Nintendo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.