Logitech випустила легкі навушники ZONE 300 із автономністю до 20 годин

Logitech випустила легкі навушники ZONE 300 із автономністю до 20 годин
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Logitech представила в Китаї бездротову Bluetooth-гарнітуру ZONE 300. Нові навушники забезпечують до 20 годин відтворення при повній зарядці та мають легку вагу.

Аудіопристрій важить близько 122 г і не тисне на голову при тривалому використанні. Він оснащений вбудованим мікрофоном, який дозволяє здійснювати голосові дзвінки або проводити онлайн-зустрічі.

Навушники випускаються у трьох варіантах кольору: перлово-білий, чорний та рожевий. Вони оснащені 30-мм динамічним динаміком, що забезпечує чисте та якісне звучання. Bluetooth відповідає  за стабільне з’єднання та високу швидкість передачі звуку. Можливе підключення до шести пристроїв (максимум).

Logitech заявляє, що ZONE 300 підтримує стабільне з’єднання в радіусі 30 метрів за відсутності перешкод. Бездротова гарнітура працює від акумулятора до 20 годин у режимі прослуховування та близько 16 годин у режимі дзвінка. Заявлена ​​підтримка швидкого заряджання: 5 хвилин живлення забезпечить до однієї години відтворення.

Гарнітура сумісна з пристроями Windows, MacOS, Chrome OS, iOS, iPadOS та Android. Її можна використовувати із широким спектром пристроїв.

Бездротові навушники Logitech ZONE 300 продаються на JD.com за ціною  599 юанів (~3 000 гривень) . В даний час виробник не надав жодної інформації щодо глобальної доступності пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.