5 недорогих планшетів на Android, які варто купити у 2024 році

5 недорогих планшетів на Android, які варто купити у 2024 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основні вимоги до сучасних планшетів на Android – це певні функції та достатня продуктивність, а не потужні процесори чи крута оптика. Це означає, що немає сенсу витрачатися на флагманські пристрої від Apple або Samsung. Сьогодні на ринку достатньо гідних моделей, часто за ціною на порядок нижчою, але з усіма необхідними функціями.

Ось наша п’ятірка найкращих недорогих планшетів на думку наших експертів.

CHUWI Hi 10X Pro – модель на Android вартістю до 5 000 гривень. Планшет оснащений чіпом Unisoc T606 і накопичувачем UFS, що гарантує високу стабільність роботи пристрою при вирішенні базових завдань. Об’єм пам’яті становить 4/128 ГБ з можливістю розширення. Як очевидний недолік експерти називають низьку роздільну здатність 10-дюймового дисплея. Однак час автономної роботи пристрою досягає 10 годин активного використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Tab A9 – компактний, продуктивний і недорогий Android-планшет, що ідеально підходить для дітей. Його серцем є чіп HelioG99, а за автономність відповідає акумулятор на 5100 мАг. Як і у випадку з попередньою моделлю, роздільна здатність 8,7-дюймового екрану залишає бажати кращого, але ціна близько 8 000 гривень може компенсувати цей недолік для середньостатистичного покупця.

HUAWEI Mate Pad 11.5 – класний, сучасний планшет з великим дисплеєм на базі процесора Snapdragon 7 Gen1; з 11,5-дюймовим екраном і акумулятором ємністю 7700 мАг цей пристрій не має конкурентів у цьому ціновому діапазоні. Ціни стартують від 10 000 гривень і можуть варіюватися в залежності від комплектації.

Xiaomi Pad 6 – бюджетний Android-планшет, але досить потужний. Планшет китайського виробництва, який представляє популярний бренд, коштує 11 000 гривень. Він має 11-дюймовий дисплей з хорошою роздільною здатністю, чіп Snapdragon 870 і акумулятор на 8840 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

HONOR Pad 9 – ще один широкоформатний планшет з діагоналлю 12,1 дюйма. Пристрій коштує менше 12 000 гривень. За цю ціну ви отримуєте продуктивний чіп Snapdragon 6 Gen 1, швидкий накопичувач і якісні динаміки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.