iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

iPod Nano з'явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і тепер компанія рекламує це досягнення у ностальгічному ролику.

У відео, опублікованому в TikTok та інших соціальних мережах, Apple розповідає про новий 13-дюймовий iPad Pro товщиною всього 5,1 мм порівняно з 5,4 мм у iPod nano. Показана модель – це iPod nano сьомого покоління, випущений у 2012 році.

Apple зняла з виробництва iPod nano у 2017 році, і це перший випадок, коли пристрій з’являється у рекламі за довгий час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть 11-дюймовий iPad Pro тепер тонший за iPod nano, як пояснює Apple:

Новий iPad Pro – найтонший продукт Apple в історії – відрізняється надзвичайно тонким і легким дизайном, піднімаючи портативність на абсолютно новий рівень. Товщина 11-дюймової моделі складає всього 5,3 мм, а 13-дюймова модель ще тонша – разючі 5,1 мм, при цьому обидві моделі такі ж міцні, як і попередня. 11-дюймова модель важить менше фунта, а 13-дюймова – майже на чверть фунта легше за свого попередника, що дозволяє професійним користувачам по-новому і в більшій кількості місць розширити свої робочі процеси.

Нові моделі iPad Pro доступні для замовлення в США вже зараз і надійдуть у продаж 15 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTikTok

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.