Офіційно підтверджено термін виходу Nintendo Switch 2

Офіційно підтверджено термін виходу Nintendo Switch 2
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент Nintendo Сюнтаро Фурукава оголосив про те, що компанія планує представити портативну ігрову консоль Nintendo Switch 2 цього фінансового року, тобто до березня 2025 року. Відповідне повідомлення з’явилося в офіційному X (Twitter)-акаунті Сюнтаро.

Це Фурукава, президент Nintendo. Ми оголосимо про наступника Nintendo Switch цього фінансового року. Пройшло більше дев’яти років з того часу, як ми представили Nintendo Switch у березні 2015 року. У червні цього року ми проведемо Nintendo Direct, присвячену лінійці програмного забезпечення Nintendo Switch на другу половину 2024 року, але майте на увазі, що анонсу консолі на цій презентації не буде.

Шунтаро Фурукава
Президент Nintendo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Березень 2025 – крайній термін поточного фінансового року. Не виключено, що Nintendo Switch 2 представлять раніше.

Аналітики стверджують, що нова консоль не отримає суттєвих зовнішніх змін. Nintendo Switch 2 так само, як і перше покоління, матиме прямокутний сенсорний екран і знімні джойкони. Передбачається, що консоль зможе видавати більше 60 кадрів в секунду в іграх і підтримуватиме апскейлер NVIDIA DLSS (програмна зміна розширення зображення). Консолі пророкують повну сумісність із картриджами від першої Nintendo Switch, 8-дюймовий IPS-дисплей, 12 ГБ ОЗУ та продуктивний 8-нм ARM-процесор від Nvidia, продуктивність якого буде співставна з PlayStation 4 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTwitter

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.