Logitech представила мишку з ChatGPT всередині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Logitech представила нову мишку Signature AI Edition M750. Її особливістю стала кнопка, яка дає змогу запустити сервіс для роботи з нейромережами Logi AI Prompt Builder.

Кнопку для виклику помічника розмістили біля коліщатка прокрутки. Logi AI Prompt Builder пропонує користувачеві готові запити для роботи з чат-ботами. Наприклад, це інструкції, які попросять нейромережу перефразувати абзац будь-якого тексту, зробити його коротшим або переписати. Також є запити для короткого переказу статті, написання електронного листа та інших завдань. Спеціальні налаштування дають змогу змінити тон повідомлення і його складність.

Signature AI Edition M750 підключається до комп’ютера через Bluetooth або за допомогою USB-передавача. У комплекті йде АА-батарейка, якої, за твердженням Logitech, має вистачити на два роки використання миші. Пристрій зараз продається в США і Великобританії за 50 доларів. Зазначається, що отримати доступ до Logi AI Prompt Builder можна і за допомогою інших пристроїв компанії, однак для цього необхідно перепризначити одну з клавіш миші або клавіатури під запуск сервісу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що помічник Logitech працює тільки з ChatGPT. Також він розуміє лише англійську мову. У компанії зазначили, що працюють над сумісністю з іншими чат-ботами. Однак невідомо, скільки доведеться чекати користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.