Ґаджети

Який планшет вибрати у 2024 році: топ-7 варіантів

Share

Зібрали для вас як недорогі планшети для повсякденних завдань, так і преміальні, здатні замінити ПК або ноутбук. Моделі розставили за зростанням ціни.

Samsung Galaxy Tab A9

Компактний планшет для подорожей, ділових зустрічей, перегляду відео та спілкування в інтернеті. Незважаючи на скромний розмір екрана, картинка на ньому яскрава і чітка.

Потужний процесор прекрасно справляється навіть з вимогливими іграми, швидко відкриває будь-які додатки. Для відеоконференцій є фронтальна камера на 2 Мпікс, а для любителів фотографій – основна камера на 8 Мпікс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повного заряду батареї вистачить на цілий день роботи. Серед інших переваг моделі – гучні стереодинаміки, підтримка карти пам’яті, підтримка швидкої зарядки, а також функція розпізнавання обличчя.

Realme Pad Mini LTE

Цей дев’ятидюймовий планшет добре підходить для подорожей або дитячих рук. До речі, є режим батьківського контролю, що блокує невідповідний контент.

Потужності процесора вистачає для плавного і швидкого перегляду текстів, фото і відео в інтернеті, а ось вимогливими до продуктивності іграми його краще не навантажувати.

При стандартному використанні заряду вистачить на добу. Є модуль стільникового зв’язку, сучасна версія Bluetooth 5.0 і порт USB-C для зарядки та дротового з’єднання з іншими пристроями.

HUAWEI MatePad SE

Великий і продуктивний планшет, що забезпечує зручність роботу майже з будь-якими додатками.

Екран яскравий і чіткий, у налаштуваннях можна увімкнути захист зору, знизивши інтенсивність синьої частини спектра.

Два потужні динаміки порадують любителів дивитися фільми і слухати музику. Є дві камери – фронтальна на 2 Мпікс, з функцією розблокування по обличчю, і основна на 5 Мпікс. Заряду батареї вистачить на дев’ять годин перегляду онлайн-відео.

Xiaomi Redmi Pad SE

Великий екран із частотою оновлення 90 Гц забезпечить плавність анімації, що підвищить комфорт в іграх, при перегляді відео, прокручуванні списків або стрічок у соцмережах.

Процесор не найпотужніший, але він добре справляється з невимогливими іграми і більшістю популярних додатків. Камера з роздільною здатністю 8 Мпікс дозволяє робити якісні фото і відео. А для селфі і робочих дзвінків є фронтальна камера на 5 Мпікс.

У планшета чотири гучні динаміки. Для зберігання файлів, фільмів та ігор передбачено цілих 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Без підзарядки пристрій може показувати відео 21 годину.

HONOR Pad 9

У цього планшета потужний процесор і хороша автономність. Для ігор і серіалів чудово підійде великий дисплей, який передає мільярд відтінків. Картинка на екрані виглядає насиченою і чіткою, а частота оновлення екрана 120 Гц забезпечує плавну анімацію. Навіть якщо без перерви дивитися фільми та слухати музику, планшет пропрацює більше доби.

Пам’ять пристрою – 128 ГБ, але якщо цього недостатньо, сховище можна збільшити до 1 ТБ за допомогою карти пам’яті.

Основна камера на 13 Мпікс вміє знімати відео у форматі 4К. Фронтальна камера на 8 Мпікс порадує любителів селфі, а також тих, хто звик спілкуватися по відеозв’язку.

А ще можна докупити знімну клавіатуру і стилус – і перетворити планшет на міні-комп’ютер для роботи або навчання.

Samsung Galaxy Tab A9+

Це планшет з хорошою продуктивністю і лаконічним дизайном. Підходить для читання, спілкування в месенджерах, ігор і перегляду серіалів. Усім цим можна насолоджуватися на великому та яскравому дисплеї.

Потужності процесора планшету достатньо, щоб справлятися з найвимогливішими завданнями. Обсяг внутрішнього сховища 128 ГБ можна доповнити картою пам’яті на 1 ТБ.

На основну камеру з роздільною здатністю 8 Мпікс можна знімати фото і відео, а для відеодзвінків є фронтальна камера на 5 Мпікс. Ємності батареї вистачить на цілий день активної роботи.

Apple iPad Pro 2022

Планшет підійде для повсякденних завдань, навчання, роботи та творчості. Дисплей досить великий – зручно читати, малювати, грати. Ємності батареї вистачить на 10 годин перегляду відео.

Потужності процесора достатньо для обробки 3D-моделей, монтажу важких відео та обробки фотографій. Також пристрій оснащений чотирма динаміками, що дають прекрасний стереозвук.

Надширококутна камера на 12 Мпікс знімає чіткі і деталізовані фото, а фронтальна камера, також на 12 Мпікс, припаде до смаку любителям селфі і відеодзвінків.

Обсяг вбудованої пам’яті пристрою 128 ГБ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024

    У мережу злили якісні фото новенького HONOR 200 Pro

    Хоча HONOR 200 Lite вже офіційно представлений, ми також очікуємо на появу ще як мінімум…

    13.05.2024

    Космічну “Руку Бога” показали на фантастичному фото

    Нове зображення одержано камерою темної енергії (DECam), встановленою на телескопі Бланко в Чилі. На кадрі…

    13.05.2024

    Samsung Galaxy S25 може стати чудовим ігровим смартфоном завдяки Snapdragon 8 Gen 4

    Samsung, швидше за все, випустить Galaxy S25 на початку наступного року, і очікується, що телефон…

    13.05.2024

    Скільки коштуватиме нова кишенькова консоль Asus ROG Ally X

    Минулого тижня Asus розкрила факт швидкого анонсу кишенькової консолі ROG Ally X, запланований на 2…

    13.05.2024

    Нові подробиці про флагманський Xiaomi 15 Pro потрапили в мережу

    В інтернеті з'явилася нова інформація про камери флагманського смартфона Xiaomi 15 Pro. За даними авторитетного…

    13.05.2024