Який планшет вибрати у 2024 році: топ-7 варіантів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зібрали для вас як недорогі планшети для повсякденних завдань, так і преміальні, здатні замінити ПК або ноутбук. Моделі розставили за зростанням ціни.

Samsung Galaxy Tab A9

Компактний планшет для подорожей, ділових зустрічей, перегляду відео та спілкування в інтернеті. Незважаючи на скромний розмір екрана, картинка на ньому яскрава і чітка.

Потужний процесор прекрасно справляється навіть з вимогливими іграми, швидко відкриває будь-які додатки. Для відеоконференцій є фронтальна камера на 2 Мпікс, а для любителів фотографій – основна камера на 8 Мпікс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повного заряду батареї вистачить на цілий день роботи. Серед інших переваг моделі – гучні стереодинаміки, підтримка карти пам’яті, підтримка швидкої зарядки, а також функція розпізнавання обличчя.

Realme Pad Mini LTE

Цей дев’ятидюймовий планшет добре підходить для подорожей або дитячих рук. До речі, є режим батьківського контролю, що блокує невідповідний контент.

Потужності процесора вистачає для плавного і швидкого перегляду текстів, фото і відео в інтернеті, а ось вимогливими до продуктивності іграми його краще не навантажувати.

При стандартному використанні заряду вистачить на добу. Є модуль стільникового зв’язку, сучасна версія Bluetooth 5.0 і порт USB-C для зарядки та дротового з’єднання з іншими пристроями.

HUAWEI MatePad SE

Великий і продуктивний планшет, що забезпечує зручність роботу майже з будь-якими додатками.

Екран яскравий і чіткий, у налаштуваннях можна увімкнути захист зору, знизивши інтенсивність синьої частини спектра.

Два потужні динаміки порадують любителів дивитися фільми і слухати музику. Є дві камери – фронтальна на 2 Мпікс, з функцією розблокування по обличчю, і основна на 5 Мпікс. Заряду батареї вистачить на дев’ять годин перегляду онлайн-відео.

Xiaomi Redmi Pad SE

Великий екран із частотою оновлення 90 Гц забезпечить плавність анімації, що підвищить комфорт в іграх, при перегляді відео, прокручуванні списків або стрічок у соцмережах.

Процесор не найпотужніший, але він добре справляється з невимогливими іграми і більшістю популярних додатків. Камера з роздільною здатністю 8 Мпікс дозволяє робити якісні фото і відео. А для селфі і робочих дзвінків є фронтальна камера на 5 Мпікс.

У планшета чотири гучні динаміки. Для зберігання файлів, фільмів та ігор передбачено цілих 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Без підзарядки пристрій може показувати відео 21 годину.

HONOR Pad 9

У цього планшета потужний процесор і хороша автономність. Для ігор і серіалів чудово підійде великий дисплей, який передає мільярд відтінків. Картинка на екрані виглядає насиченою і чіткою, а частота оновлення екрана 120 Гц забезпечує плавну анімацію. Навіть якщо без перерви дивитися фільми та слухати музику, планшет пропрацює більше доби.

Пам’ять пристрою – 128 ГБ, але якщо цього недостатньо, сховище можна збільшити до 1 ТБ за допомогою карти пам’яті.

Основна камера на 13 Мпікс вміє знімати відео у форматі 4К. Фронтальна камера на 8 Мпікс порадує любителів селфі, а також тих, хто звик спілкуватися по відеозв’язку.

А ще можна докупити знімну клавіатуру і стилус – і перетворити планшет на міні-комп’ютер для роботи або навчання.

Samsung Galaxy Tab A9+

Це планшет з хорошою продуктивністю і лаконічним дизайном. Підходить для читання, спілкування в месенджерах, ігор і перегляду серіалів. Усім цим можна насолоджуватися на великому та яскравому дисплеї.

Потужності процесора планшету достатньо, щоб справлятися з найвимогливішими завданнями. Обсяг внутрішнього сховища 128 ГБ можна доповнити картою пам’яті на 1 ТБ.

На основну камеру з роздільною здатністю 8 Мпікс можна знімати фото і відео, а для відеодзвінків є фронтальна камера на 5 Мпікс. Ємності батареї вистачить на цілий день активної роботи.

Apple iPad Pro 2022

Планшет підійде для повсякденних завдань, навчання, роботи та творчості. Дисплей досить великий – зручно читати, малювати, грати. Ємності батареї вистачить на 10 годин перегляду відео.

Потужності процесора достатньо для обробки 3D-моделей, монтажу важких відео та обробки фотографій. Також пристрій оснащений чотирма динаміками, що дають прекрасний стереозвук.

Надширококутна камера на 12 Мпікс знімає чіткі і деталізовані фото, а фронтальна камера, також на 12 Мпікс, припаде до смаку любителям селфі і відеодзвінків.

Обсяг вбудованої пам’яті пристрою 128 ГБ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.